top of page

Sådan sikrer du dig at bartenderen IKKE kan lide dig

Vi er går allesammen ud, og vi opfører os selvfølgelig ordentligt når vi er ude. Eller gør vi? Når man nogle gange har fået lidt for meget af det sjove, velsmagende vand, har man en tendens til at gøre nogle ting, mere irriterende end andre, med vilje eller ej. Her er et par ting du måske - måske ikke - gør, der kan irritere bartenderen lidt mere end nødvendigt. Det vil du selvfølgelig gerne undgå.

Folk i baren

 

Du vifter med dankortet

Det kan godt være at du mener det i den bedste ånd, at du mener du signalerer at du er klar til at bestille dine drikkevarer. Men faktisk har bartenderen styr på hvem der kom først og du skal nok få din tur, så når du vifter med kortet har det mange gange den modsatte effekt af hvad du ønsker.

Du knipser eller pifter

Igen. Vi har set dig, og du skal nok få den samme kærlighed som de andre gæster. Måden du dog sikrer dig på at vente endnu længere tid, er hvis du enten råber, knipser eller pifter.

Du læner dig ind over baren

Du tænker måske ikke så meget over det, men i en bar er det som regel ikke plads der er mest af, så den skal - og bliver - udnyttet så effektivt som muligt. Derfor kan det være til meget større forhindring end du tror hvis du liiiige rækker armen indover og prikker kammeraten på skulderen, eller hvis din drink står der hvor bartenderen arbejder med sine shakere.

Du får vores opmærksomhed når vi har travlt, og så ved du ikke hvad I skal have at drikke

Den her burde næsten være nummer et! Sørg nu for altid, at når bartenderen er klar til at tage imod din bestilling, ja så er du også klar. Der er ikke noget værre end at have travlt, og skulle klare mange ting meget hurtigt og så folk først spørger de andre hvad de skal have at drikke når man står der.

NB: Det er selvfølgelig i orden hvis I ikke ved hvad I skal have og I mangler en anbefaling. Forvent dog at bartenderen måske tager en anden bestilling imens i så bestemmer jer helt.

Du hamrer glasset ned i bordet efter du heroisk har bundet din drink eller shot

Igen er dette nok ikke noget du tænker synderligt meget over, men de glas du drikker af, skal gerne kunne bruges igen, de har ikke just godt af at blive banket ned i bordet gang på gang.

Det kan godt være det er en lille sjov gimmick, og man får spillet lidt med musklerne, men det kan man også gøre på andre måder. Du kan jo evt. prøve, at bede din bartender som et rigtigt mandeshot og så se hvordan du klarer den ;)

Smadret glas er der altså ingen der kan lide..

Smadret glas

 

Hvis du til gengæld gerne vil imponere bartenderen næste gang du er i byen, så se med her.

Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Nordisk Bartending
  • Instagram Nordisk Bartending
bottom of page